Muslima dating

Dating nco..

Categorie: Pornus sex


Anoniem sex mooie vrouwenbenen

anoniem sex mooie vrouwenbenen

opwindend om zelf dameskousen te dragen zie. Ik kreeg een erectie als nooit tevoren. Het was niet erg druk en er kwam bijna direkt een meisje naar hem toe. Bestel voor mij maar een kopje koffie, als je er zelf iets bij wilt ga dan gerust je gang. Ze had mooie heldere lichtblauwe ogen die me recht aankeken. Weer zag ik die ontzettend hoge hakken.

Van kousen kom: Anoniem sex mooie vrouwenbenen

Ik rilde van genot. Nee hoor, dank je wel, maar op mijn leeftijd moet je wat meer op je lijn letten. Op dat moment deed Chantal haar schoenen uit. Ik wilde wel maar durfde niet, althans niet. De vrouw die net de winkel had verlaten stond naast me en keek me vragend aan. Chantal liet haar lippen over zijn eikel zakken en ik gilde werkelijk van genot. Hoe kon ik nou stil blijven liggen op het geilste moment van mijn leven? De gladde stof van de panty die ik droeg zorgde er voor dat het leek alsof ze er bijna langsheen streek, zo glad en soepel gleed haar hand over mijn dijen. Ze trok haar voet terug en stond. Zei ze en even later kwam ze de kamer weer in met twee kopjes koffie. Toen ik vlak bij de ingang was kwam er een vrouw naar buiten. Ze lachte en antwoorde Natuurlijk, ik heb jou toch uitgenodigd. Mooi he, zulke schoenen zei Chantal en ze tilde haar linker voet op en liet deze vlak boven mijn ho! Kom op joh, je kunt het mij toch vertellen. Gedwee volgde ik haar als in een soort trance en voordat ik het wist stond ik in de lingeriewinkel een paar dunne zwarte nylonkousen en een jarretelgordeltje af te rekenen, dat. Alles op zijn tijd. De panty paste me precies. Even stond ik te twijfelen, zou ik haar vragen een paar kousen voor mij te kopen? Ik heb helemaal nog niet gezegd hoe ik heet, ik ben Chantal. De moed zonk me al snel in de schoenen. Langzaam pakte ik de panty. Eenmaal beneden aangekomen zag ik Chantal weer op de bank zitten. Doe je benen eens goed uit elkaar. Mijn aanbod blijft geldig, als ik iets voor je kan kopen moet je het zeggen. Nee, dank u wel, maar dat is het niet, Kom op, niet zo verlegen. Voor een kort moment liet ze haar ogen op mijn stijve rusten. Kom, dan gaan we naar de winkel.


0 gedachten over “Anoniem sex mooie vrouwenbenen”

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

U kunt gebruik maken van deze HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*